WWW.DIARREE-STOPPEN.SURFSTAD.NL
DIARREE TIPS - Home - V / Vermoeidheid - Vezels - Vlekken - Virus - Voeding - Voorkomen

Diarree Stoppen

Diarree en Vermoeidheid

Als we last hebben van bijvoorbeeld de volgende klachten: vermoeidheid, diarree, buikpijn, anale jeuk, slijm bij de ontlasting, misselijkheid, jeuk aan de neus, chronische hoest, opgeblazen gevoel, winderigheid, slechte adem, allergieŽn, en/of verkoudheden kan er sprake zijn van darmparasieten. Voorbeelden van darmparasieten zijn Giardia Lambia, Entamoeba Histolytica, maar ook de lintworm, spoelworm of aarsmade. Ze beroven het lichaam van essentiŽle nutriŽnten en produceren afvalstoffen.

Het kan echter ook gan om candida infectie, hypoglycemie of voedingsallergieŽn.

Chronische darmontsteking, waaronder colitis ulcerosa of de ziekte van Crohn, vertonen ook symptomen als diarree en vermoeidheid. Bij kinderen merkt men af en toe chronische darmonsteking. Bij tieners stelt men vaker deze diagnose. De symptomen zijn vooral aanhoudende diarree, buikpijn, vermoeidheid en soms bloed bij de ontlasting.

Bij langdurige klachten van diarree en vermoeidheid is een consultatie bij de dokter noodzakelijk om een juiste differentiaal diagnose te stellen.

Diarree en Vezels

Het is aangewezen om meer vezels te voorzien in uw voeding bij regelmatig terugkomende diarree. Eet dan vaker aardappelen, groente en fruit en volkoren producten. Te weinig vezels in uw voeding is veroorzaakt buikloop.

Vezels kunnen in 3 groepen worden verdeeld:

Vooral het tekort aan vezels, met name niet-verteerbare en niet-fermenteerbare vezels, leidt tot diarree.

Diarree en Vlekken verwijderen

Diarree en Virus

Diarree en Voeding

Voeding kan diarree veroorzaken en de juiste keuze van voeding kan de darmen weer normailseren.

Hieronder een overzicht van welke voeding en de daarin aanwezige bestanddelen verantwoordelijk kunnen zijn voor diarree.

Diarree en Voorkomen

kindermountainbike - laptop kopen - trampoline test - haaruitval tegengaan - einmaleins Łben - ontspanningsmassage
 webdesign