WWW.DIARREE-STOPPEN.SURFSTAD.NL
DIARREE TIPS - Home - J / Jeuk - Johannesbroodpitmeel

Diarree Stoppen

Diarree en Jeuk

Bij diarree met jeuk kan candida de boosdoener zijn.

Candida is een onschadelijke gist die in kleine hoeveelheden in de darmen voorkomt. Daar leeft hij in evenwicht met darmflora. Pas als de candida in een schimmel verandert, wordt hij agressief en veroorzaakt divers klachten zoals vermoeidheid, winderigheid, een drang naar zoetigheid, koude handen en voeten, neerslachtigheid, angstaanvallen en zelfs soms een gevoel van niet in de werkelijkheid staan.

Er kan ook sprake zijn van darmparasieten. Als we last hebben van bijvoorbeeld de volgende klachten: vermoeidheid, diarree, buikpijn, anale jeuk, slijm bij de ontlasting, misselijkheid, jeuk aan de neus, chronische hoest, opgeblazen gevoel, winderigheid, slechte adem, allergieŽn en verkoudheden.

Diarree en Johannesbroodpitmeel

Wanneer u de voeding van uw kind indikt, blijft het beter in de maag zitten. U kunt flesvoeding indikken door Johannesbroodpitmeel toe te voegen. Johannesbroodpitmeel kunt u kopen bij de apotheek. Er zijn ook speciale voedingen voor spugende zuigelingen. Deze zijn van zichzelf al wat dikker waardoor u geen Johannesbroodpitmeel hoeft aan te voegen. Johannesbroodpitmeel geeft bij sommige kinderen bijwerkingen, met name diarree.

kindermountainbike - laptop kopen - trampoline test - haaruitval tegengaan - einmaleins Łben - ontspanningsmassage
 webdesign