WWW.DIARREE-STOPPEN.SURFSTAD.NL
DIARREE TIPS - Home - I / Ibuprofen - Imodium - India - IndonesiŽ

Diarree Stoppen

Diarree en Ibuprofen

Diarree kan voorkomen als bijwerking bij het nemen van ibuprofen. Gebruik van ibuprofen kan aanleiding geven tot volgende bijwerkingen: maag/darmklachten, zoals irritatie, misselijkheid, verminderde eetlust, zuurbranden, braken, diarree, onprettig gevoel in de buik en maagdarmbloeding. Ook hoofdpijn, duizeligheid, oorsuizen, slapeloosheid, gezichtsstoornissen, vochtophoping (oedeem), hoge bloeddruk (hypertensie) en onvoldoende pompkracht van het hart (hartfalen) zijn gerapporteerd als mogelijke bijwerkingen van ibuprofen.

Ibuprofen niet toedienen aan kinderen met diarree of dehydratie en aan kinderen met nierinsufficiŽntie.

Diarree en Imodium

Imodium bevat loperamidehydrochloride die de te sterk voortstuwende bewegingen van de darm vermindert. Zo werjt Imodium tegen diarree. Imodium stopt diarree meestal binnen enkele uren.

Imodium wordt gebruikt tegen acute of chronische diarree. Het behandelt niet de oorzaak van de diarree. Als de oorzaak bekend is, dient de oorzaak behandeld te worden.

Meer info op de bijsluiter van Imodium.

Diarree en India

De meeste maagdarminfecties met diarree op reis zijn te wijten aan besmettingen via voedsel, water, voorwerpen of handen. Gemiddeld 30 tot 50 % van de reizigers hebben last van diarree. Het risico voor diarree hangt o.a. af van de plaats waar men naar toe gaat.

Lees meer over reizigersdiarree.

Diarree en IndonesiŽ

Net als in India is er in IndonesiŽ ook een verhoogde kans op diarree door de warmte en de lagere hygiŽne.

Lees meer over reizigersdiarree.

kindermountainbike - laptop kopen - trampoline test - haaruitval tegengaan - einmaleins Łben - ontspanningsmassage
 webdesign