WWW.DIARREE-STOPPEN.SURFSTAD.NL
DIARREE TIPS - Home - H / Hamster - Hartkloppingen - Hersenschudding - Hond - Hoofdpijn - Huismiddeltjes

Diarree Stoppen

Diarree Hamster

De oorzaak van diaree bij hamsters ligt aan ongeschikt voer of voer dat bespoten isi. Ook kan de buikloop bij een hamster liggen aan een te plotselinge verandering van het voedsel. Een juiste verandering zal een oplossing brengen. Licht verteerbare kost geven: beschuit, gekookte witte rijst of geroosterd wit brood. Venkelthee, lauwe kamillethee kan helpen tegen de darmkrampjes. Als de hamster niet wil eten of drinken: lekkere hapjes geven (fijngesneden fruit/groente) en eventueel met pipet wat water of yoghurt ingeven. Hamsters gaan snel achteruit! Wacht daarom niet te lang met naar een dierenarts gaan. Als hij al een week diarree heeft, dan kan zelfs de dierenarts hem vaak niet meer redden.

Diarree ontstaat meestal door onjuiste voeding, teveel vochthoudende voeding (zoals fruit en groente), smerig drinkwater of bedorven voedsel. Als hamsters goed verzorgt is de kans dat ze buikloop krijgen dus klein. Verschoon de bodembedekking en het nestmateriaal twee maal per dag. Zodra het dier beter is moet je de kooi ontsmetten.

Diarree Hartkloppingen

Schildklieraandoeningen kunnen hartkloppingen veroorzaken. De hartkloppingen gaan gepaard met gewichtsverlies, minder goed warmte kunnen verdragen, diarree en eventueel een onregelmatige menstruatie. Dit heeft te maken met de medicijnen. Wanneer de dosis te snel wordt verhoogd of te hoog is, gaat de schildklier te snel werken. Hiervan kunt u hartkloppingen, buikloop en nervositeit krijgen. De ziekte van Graves, ook wel de ziekte van Basedow genoemd, is een schildklierziekte, waarbij de schildklier te hard werkt.

Hartkloppingen kunnen ook ontstaan door bloedarmoede waarbij je ondanks normaal eten gewicht verliest, minder goed warmte verdraagt en vaak last hebt van diarree.

Diarree en hartkloppingen zijn ook symtomen van de ziekte van Lyme en kunnen ook voorkomen bij een candida infectie.

Diarree Hersenschudding

Een hersenschudding leidt tot een onmiddellijk optredende functiestoornis van de hersenen, die van voorbijgaande aard is. Diarree is geen gevolg van een hersenschudding.

Diarree Hond

Een hond met diarree is niet zo ongewoon.

Een hond heeft 1 of 2 keer per dag stevige ontlasting. Als je hond dunne ontlasting heeft, spreekt men van diarree.

Oorzaken van acute diarree bij honden:

Verandering van voer is meestal de oorzaak van diarree bij honden.

Meer info over diarree bij honden.

Diarree Hoofdpijn

Diarree kan gepaard met buikkrampen. Doordat de darmen zich flink samentrekken, is de ontlasting moeilijk op te houden en moet u snel naar het toilet. Door de infectie kunt u zich moe en slap voelen en koorts of hoofdpijn hebben. Diarree gaat ook vaak samen met misselijkheid en overgeven. U verliest veel vocht en kan hierdoor uitdrogen. Lees meer over diarree symptomen.

Waterige buikloop met hoofdpijn enkele uren na een maaltijd kan wijzen op een voedselvergiftiging. Bij de combinatie hoofdpijn diarree kan er ook sprake zijn van een virusinfectie.

Algen produceren gifstoffen met verschillende gezondheidsklachten. De blauwalgen produceren gifstoffen. Als men daarmee in contact komt of inslikt kan dat tot gezondheidsklachten leiden: pijnlijke ogen, huidirritatie, hoofdpijn, diarree, koorts en misselijkheid zijn de meest voorkomende verschijnselen. Reden genoeg om het water niet in te gaan.

Diarree Huismiddeltjes

Diarree kan door vele oorzaken ontstaan. Er zijn oude huismiddeltjes die vroeger en nu nog ter bestrijding van buikloop werden aangewend.

Geraspte appel (eerst bruin laten worden) met kaneel is goed voor de diarree.

Ontbijtkoek is ook een fijn huismiddel tegen buikloop.

Cola blijkt een minder goed huismiddel te zijn tegen buikloop.

Een banaan eten en de buikloop is verdwenen.

Bij diaree 1 glas Roosvicee Stop. Een uitstekend huismiddel.

Chocolade eten. cacao, rode wijn drinken, havergort met wat rode wijn erdoor eten, rijstwater drinken, nootmuskaat eten voor het slapen gaan.

Havermoutpap helpt ook vaak bij buikloop.

Ook het drinken van thee gezet van verse weegbree bladeren kan behulpzaam zijn in de strijd tegen diarree.

Het lichaam door een gordel warm houden, moeilijk verteerbare spijzen vermijden en wijn van blauwe bosbessen zijn probate middelen.

Tegen buikloop, die een catarraal karakter heeft, ricinus gebruiken, die in dit geval niet afdrijft, maar de darm vet maakt.

Het beste huismiddeltje: een dag niet eten.

kindermountainbike - laptop kopen - trampoline test - haaruitval tegengaan - einmaleins üben - ontspanningsmassage
 webdesign